Op integriteit-gebaseerd, nog respecterend de deugden, geëngageerd aan oud

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certifications
Van goede kwaliteit Appelsapproductielijn voor verkoop
Van goede kwaliteit Appelsapproductielijn voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

1 2
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd
bedrijf foto's BUREAUfoto

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chenfei
Export pct : 60% - 70%

 Chenfei*belofte

Het klant-gecentreerde de dienstconcept, die van de klant beginnen, en streeft ernaar om klanten tevreden te maken!

 

7 DE DIENSTverplichtingen 
1. Op tijd komt de levering bij de klantenplaats aan in strikte overeenstemming met de aangegane tijd.
2. Waarborg installatie en die het opdragen de tijd installeert strikt en zuivert volgens de tijd in het contract wordt goedgekeurd.
3. De productie en het onderhoud worden de productielijn volledig geïnspecteerd en gehandhaafd om een goede machinevoorwaarde te verzekeren.
4. Schoon schoonmaken het ter plaatse de as van de productielijn en maakt de plaats schoon.
5. De regenende Gids verklaart actief het gebruik en het behoud van de productielijn, zodat de werknemers van de klant de vaardigheden kunnen beheersen en efficiency verbeteren.
6. De Waarborg van de ingenieursproductie volgens de de productielijnvereisten van de klant, de begeleiding ter plaatse van het bedrijf 10-15 dagen om vroege klantenproductie te verzekeren.
7 .24 u het reactiemechanisme na verkoop Feifei verstrekt een geschikt reactiemechanisme van 24 uur om klantenproductie in de eerste keer te verzekeren.

 

Per-verkoop-SERIVICE
Vrij technisch advies
De belangrijke voedseltechnologie + ging verwerkingsmateriaal vooruit + de professionele diensten = op maat gemaakte volledige techniekoplossingen

1. Met sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte en rijke de industrieervaring, Yufei-Machinesco., voorziet Ltd klanten van het vooraf plannen, procesontwerp en materiaal. De selectie verstrekt technische oplossingen, communiceert met klanten om het definitieve plan te bepalen.
2. Het bedrijf heeft meer dan 20 reeksen van geavanceerd productiemateriaal en perfect productiebeheersysteem voor standaard productieinstallaties, lasersnijmachines en CNC machinaal bewerkende centra voor materiaal productie, verzekerend de kwaliteit, de hoeveelheid en de geschikte levering klantenmateriaal;
3. Het bedrijf heeft een professionele installatie en een zuiverend team om ervoor te zorgen dat het materiaal met succes geïnstalleerd en gezuiverd volgens de vooruitgang van het project is;
4. De Filippijnse ingenieurs leiden opleiding ter plaatse voor klantenexploitanten en het personeel van het productiebeheer tijdens het installatie en het opdragen proces; De Filippijnse opleidende ingenieurs zullen specifieke actie opleidingssessies aan de klantenkant houden om gecentraliseerde opleiding voor klanten te leiden;
5. Tot slot voltooi de overdracht van materiaal, toebehoren, instructies, enz. met de klant om het volledige kant en klare project te voltooien.

 

Het ontwerp van het optimaliseringsplan
1. Aanvankelijke citaatgegevens: Voor de aanvankelijke citaatperiode, zullen wij u van wat basisinformatie en gegevens volgens uw behoeften en omstandigheden voorzien, zodat u inleidende begrotingsbeoordeling of prijsvergelijking kunt geven.
2. De diepgaande samenwerking en de informatie verstrekten naar beneden: Voor klanten die diepgaande samenwerkingsbedoelingen hebben, zullen wij het inleidende ontwerpwerk volgens uw productiebehoeften en plaatsvoorwaarden, uitvoeren en zullen inleidende plannen geven.
3. Informatie tijdens het officiële contract wordt verstrekt dat: Nadat het contract wordt ondertekend, zullen wij nauwkeurig ontwerp voor de klant, uitvoeren en zullen uitvoerige en gedetailleerde procestekeningen, proceshandboeken, verrichtingshandboeken, enige materiaalinstructies, verrichtingshandboeken en andere informatie verstrekken.

 

♦ Enig machine inkomend experiment
1. Selecteer de aangewezen verwerkingstechnologie volgens de vereisten van de verwerkingstechnologie van het product;
2. Het definitieve enige product wordt geselecteerd door de verwerkingstechnologie voor het testen;
3. Wij leveren de resultaten van de vorming van de enig-machine inkomende test en de levende video aan de klant op voor verwijzing.

 

♦ Bezoek en studie
1. Het bezoeken van het bedrijfbureau
De de fabrieksplaats wordt van het bedrijf gevestigd bij Weinan-de Weg van het Oosten, Qiandeng-Stad, Kunshan-Stad, Jiangsu-Provincie. Als u komt, te roepen gelieve vooraf ons (0512-57605966/13375158033). Wij zullen ons beste proberen om u de diensten aan te bieden zoals het boeken van hotels, reisrouteplannen en overdrachten.


2. Bezoek de materiaal productieworkshop
Onze materiaal productieworkshop wordt gevestigd bij Weinan-de Weg van het Oosten, Qiandeng-Stad, Kunshan-Stad, Jiangsu-Provincie. Wij kunnen een bezoek aan de fabriek volgens uw reisroute en behoeften schikken.


3. Bezoek de fabriek die in productie is gezet
wegens de regels en de verordeningen van de fabriek van de klant of de vertrouwelijkheidsovereenkomst met de klant, kunnen wij slechts voor u schikken om de fabriek te bezoeken die in productie in het geval van diepe samenwerking met u is gezet. Gelieve te leven de verordeningen van het fabrieksbeheer wanneer na u, gelieve neemt geen foto's bezoekt of lange tijd te blijven.

 

Na-verkoop-SERRVICE

♦ Materiaalonderhoud
1. De goede verrichting van het materiaal is onafscheidelijk van redelijke handverrichting en geschikt onderhoud.
2. Wij zullen opleiding voor exploitanten en onderhoudspersoneel op materiaalverrichting verstrekken.
3. Wij zullen u vertellen hoe te om het systeem in werking te stellen en hoe te om het materiaalwerk voor optimale efficiency efficiënt te maken.
4. De gids wordt u hoe te om alle aspecten van inspectie en onderhoud na het materiaal uit te voeren gebruikt, om de stabiele verrichting van het materiaal te verzekeren en zeer de levensduur van het materiaal uit te breiden.

 

♦ de productiewaarborg van 24 uur
1. Onze uitstekende naverkoopdienst is een waarborg voor u om ons te kiezen. Als u sommige minder belangrijke problemen hebt, kunnen onze ingenieurs uw personeel voor het oplossen van problemen en eenvoudig onderhoud online begeleiden. Omdat wij weten dat de geschikte hulp om kleine problemen op te lossen kan verzekeren uw zaken in gebruik zijn.
2. Onze uitstekende naverkoopdienst heeft prima reactiesnelheid. Als u het nodig hebt, zullen onze ingenieurs bij de plaats voor technische ondersteuning zo spoedig mogelijk aankomen.


Naverkoophotline: 0512-57605966/13375158033 (de productiewaarborg van 24 uur)

Contactgegevens
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Vincent

Tel.: 86-512-57605966

Fax: 86-21-510629289

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)