Op integriteit-gebaseerd, nog respecterend de deugden, geëngageerd aan oud

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

Certifications
Van goede kwaliteit Appelsapproductielijn voor verkoop
Van goede kwaliteit Appelsapproductielijn voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

1 2
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd
bedrijf foto's BUREAUfoto

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chenfei
Export pct : 60% - 70%

      

     Co. van de de Machinestechnologie van Shanghai Chenfei, Ltd is een belangrijke onderneming die nadruk bij de productie van de gezonde machine van de voedselverwerking is. Wij verlenen de volledige dienst van het integreren van zich het technische ontwikkelen. R&D, productie, installatie die en voor de kant en klare productielijn voor verschillend NFC-fruit en groentesap, fruitjam en poeder, zuivelproduct, eiwitdrank, theedrank, functien drank zuiveren de de opleiden, bewaarden fruit, fruitwijn en azijn, enzymproducten, probiotics en één of ander ander vloeibaar & stevig product. Chenfei introduceerde ook de Duitse en Italiaanse geavanceerde techniek en is bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe verwerkingsmachines volgens de waarde van verschillende landbouwproducten. Coretechnology van Chenfei en de productiecapaciteit zijn in het belangrijke niveau en verenigbaar hoog lof van de binnenlandse en overzee klanten gewonnen; Chenfei nam aan de de gebeurtenis en tentoonstellingen van de voedselindustrie overal deel worid meer dan 50 keer met succes in laatste jaren 60% van onze machines in het buitenland wordt verkocht en onze klanten zijn in Europa, Amerikaan, Southest-Azië, Japan, Korea, Afrika, Middeneas en Zuid-Amerika.

 

     ChenFei werft professioneel en technisch personeel van de industrie aan. Bestaat het kern technische team uit vijf R&D, techniek en technische personen, dat van de Landbouwuniversiteit van Hua Zhong, Yangtze-universiteit, universiteit van Shanghai voor Wetenschap en Technologie en andere professionele respectievelijk instituten een diploma behaalden. Het technische team blijft groeien, wat zal bijdragen tot de sterkte en de duurzame vitaliteit voor oplossingen en duurzame ontwikkeling van innovatie en klantenwaarde zal blijven verbeteren, klantenconcurrentievermogen verbeteren.

      Het bedrijf is geëngageerd om de klant te bouwen partnershipsmeet en de verwachtingen van de klanten, en onophoudelijk het verbeteren van het de kernconcurrentievermogen van de klanten te overschrijden. Chenfei is ook geëngageerd om samen met empolyees te groeien, realizevalue en de resultaten van aandeeldeveloment.

 

Contactgegevens
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Vincent

Tel.: 86-512-57605966

Fax: 86-21-510629289

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)